WIJ ZOEKEN SPONSOREN VOOR DE MEDAILLE COMPETITIE DIT SEIZOEN. WIE OF WELK BEDRIJF VINDT HET LEUK OM PRIJZEN BESCHIKBAAR TE STELLEN?

RIJ AUTOMAAT WAS HET SEIZOEN 2022-2023 DE SPONSOR VAN DE MEDAILLE COMPETITIE!!

Als een gerenommeerde rijschool bieden wij hoogwaardige rijlessen aan in Alkmaar en Heerhugowaard. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en vertrouwde leeromgeving, waarbij we streven naar het ontwikkelen van defensieve rijvaardigheden en verantwoordelijk weggedrag.

Net als bij Beentjes Judo Sport in Alkmaar, geloven wij in  TEAMWORK, DISCIPLINE EN DOORZETTINGSVERMOGEN. We ondersteunen BJS omdat we geloven dat sportieve activiteiten essentiële waarden en vaardigheden bijbrengen, zoals teamwork, respect en het nastreven van doelen. 

SPONSOR “BEENTJES JUDO SPORT KERST BANDEN TOERNOOI”

TEKZ
Belastingadviseurs gevestigd in Alkmaar – Haarlem – Purmerend – Noordwijkerhout Fusies en overnames / herstructureringen / bedrijfsopvolging / estate-planning / internationaal belastingrecht / innovatief ondernemen www.tekz.nl - info@tekz.nl – tel. 072-5158117 - Rogier van der Weydestraat 8N te (1817 MJ) ALKMAAR

KOSTER ELEKTRO TECHNIEK.    SPONSOR VAN DE WEDSTRIJD JUDOPAKKEN.

Logo Koster Elektrotechniek
Michael Koster, Rijksweg 79 • 1906BE Limmen Tel: (072) 505 25 61 E: info@kosterelektro.nl
Sponsor Beentjes Judosport
Well Guidance. B.V. Meiland 1 1713 GJ Obdam Tel: +31 (0) 226233990

Sponsoren Grote Clubactie 'Superlot'

Your Adviesgroep. Uw adviseur in de omgeving Alkmaar, Schagen én Den Helder!

In 2019 heeft YOUR Accountants & Adviseurs, door het toevoegen van de dienst: financiële planning, de eerste stap gezet om van een traditioneel accountantskantoor door te groeien naar een totaal advieskantoor. Daar zijn in 2022 onder YOUR Hypotheken & Verzekeringen de diensten: hypotheek-verzekeringsadvies en erfrechtplanning, aan toegevoegd. Samen met de collega’s van YOUR wordt de lijn om van traditioneel accountantskantoor door te groeien naar een totaal advieskantoor, onder de naam YOUR Adviesgroep, verder voortgezet.

Er is in de loop van ons bestaan veel veranderd in de samenleving en in ons vakgebied! Zo kiezen steeds meer mensen voor het advieskantoor in plaats van het internet. Your Adviesgroep merkt deze groeiende adviesbehoefte en heeft door het uitbreiden van haar dienstverlening een grote stap gezet richting de toekomst. Niet alleen die van morgen, maar ook die van volgend jaar en over tien jaar! Zo sluit YOUR Adviesgroep steeds meer aan bij haar visie: ‘Wij willen u als klant, als een rode draad door uw leven, van alle nodige adviezen kunnen voorzien.’