• Judo is een Japanse verdedigingssport voor jongens en meisjes, voor beginners en gevorderden. Ouder – kind judo kan bij ons al vanaf 3 jaar, maar je kunt ook aansluiten bij de jeugd judo voor 5-jarigen en ouder.
  • Judo vergroot het zelfvertrouwen, ontwikkelt de motoriek en coördinatie, en is goed voor het contact met leeftijdsgenootjes. Meisjes en jongens trainen samen.
  • Je kunt recreatief judoën, maar jezelf ook uitdagen door aan wedstrijden mee te doen. Probeer het maar, dan zie je hoe leuk dat is. En spannend, ook voor je ouders!
  • Leer je steeds meer worpen en wil je steeds beter worden? Door goed te oefenen tijdens de training, kun je een steeds hogere band halen. Tussen door behaal je, tijdens de les, door goed je best te doen slippen aan je band.
  • Iedere judoka kan in principe een zwarte band halen. Hoe gaaf is dat! Je traint er wel jaren voor, maar een zwarte band is iets waar je je hele leven plezier van hebt en trots op mag zijn. Ben je ooit tot bijvoorbeeld een groene, blauwe of bruine band gekomen en wil je nu gaan voor die felbegeerde zwarte band? Kom dan bij ons trainen, met de nodige inzet en genoeg enthousiasme begeleiden we je graag naar deze mijlpaal in je judo carrière.
Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu-Jitsu iedere dinsdag van 18.15-19.15 uur en donderdags van 19.00-20.00 uur vanaf 8 jaar.

Braziliaans Jiu-Jitsu bij Beentjes Judo Sport, is voor iedereen van 8 jaar en ouder,  onder leiding van razend enthousiaste budo sporter, Jurrien van Marle. 1e dan judo en blauwe band BJJ. 

Aan het begin van dit jaar deed de hele groep examen en verdienden zo hun eerste streep op de band.  In Corona tijd trainen de BJJ ers iedere zondag van 10.30-11.30 Zin om een keer mee te doen? Je bent altijd welkom. We trainen op matten voor de Meent in Alkmaar. Als het regent trainen we daar onder een groot afdak!  We trainen met z’n allen o.a. voor de volgende streep. Maar plezier staat ook bij deze sport voorop.

Braziliaans Jiu Jitsu
Braziliaans Jiu Jitsu
Braziliaans Jiu Jitsu