Is Judo en/of Braziliaans Jiu- Jitsu jouw sport?

NEEM EEN PROEFLES

Bij ons mag iedereen een gratis proefles doen!  Maar om een beter beeld te krijgen van de judosport en van de betreffende groep, raden wij aan om drie proeflessen te doen. Dat kost € 12,50, je kunt ook ná de eerste les beslissen of je dit wilt.

Mocht je onverhoopt een van de drie keer niet kunnen, dan schuift de les gewoon door naar een week later.  Je kunt elke dag van de week een proefles volgen. Kies hieronder wanneer en in welke categorie:

  Locatie Alkmaar is Sporthal De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

  Locatie Castricum is Sporthal De Bloemen, De Bloemen 71 1902GT Castricum. (In Castricum proeflessen alléén op maandag)

  *zijn verplichte velden.

  INSCHRIJVEN

  Natuurlijk, wij zijn zelf helemaal gek van judo. De sport biedt zoveel, dat jij ook enthousiast gaat worden.

  • Judo en Bjj geeft je zelfvertrouwen;
  • Je leert om jezelf te verdedigen;
  • je lichaam wordt sterker en leniger;
  • Je geest krachtiger.

  Wil je beginnen met judo of Braziliaans Jiu-Jitu? Of heb je al een band, van welke kleur dan ook? Je bent altijd welkom bij Beentjes Judosport. Ontdek of judo of Braziliaans Jiu-Jitsu ook jouw sport is, of pak je ooit geleerde judo/BJJ vaardigheden weer op.

  Kom gerust eens langs. Doe mee met kleuter- of jeugd judo, senioren judo of BJJ. En leer al meteen wat kneepjes van het vak…Je krijgt voor de proefles(sen) een judo/bjj pak te leen.

  Zeker weten dat wij jou enthousiast  kunnen maken ha ha, en dat je vaker wilt komen trainen. Ook omdat je jezelf bij ons snel thuis voelt!