Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu-Jitsu geschikt voor iedereen!

Braziliaans Jiu-Jitsu bij Beentjes Judo Sport, is voor iedereen van 8 jaar en ouder, onder leiding van razend enthousiaste budo sporter, Jurrien van Marle. Jurrien is 1e dan judo en blauwe band BJJ.  Het wordt gegeven in de Meent. Het is een uiterst effectieve aanval en verdedigingssport.

 

Opgedeeld in gestructureerde warming-up, gecoördineerde techniek overbrenging, sparring en functionele kracht oefeningen. Training methodes: Specifieke drill’s, oefen vormen ontworpen om met en zonder training partner jouw Braziliaans Jiu-Jitsu naar een hoger plan te brengen. Er zijn al vier bjj ers die deelgenomen hebben aan een toernooi waarvan er direct al drie in de prijzen zijn gevallen!!

Leuk voor jongens en meiden! 

Er zijn duidelijke overeenkomsten met het ons bekende Judo, maar waar het in het Judo voornamelijk gaat om het werpen van de tegenstander gaat het in het Braziliaans Jiu-Jitsu juist meer om het grondwerk. De bedoeling is om op een technische en sportieve manier je directe tegenstander tot opgave te dwingen door middel van ‘submissions’.

Aan het begin van dit jaar deed de hele groep examen en verdienden zo hun eerste streep op de band.  Nu zo na de grote vakantie is iedereen weer in training. En onze Bjj’ers zullen vast aan het einde van het jaar voor de volgende streep opgaan en ze trainen weer voor aan aantal leuk Bjj wedstrijden. 

Ook in tijd van Corona kunnen de kinderen bij ons terecht en bieden wij 4 a 5 trainingsdagen aan. We trainen buiten voor de Meent en in Castricum voor sporthal de Bloemen. Kijk op deze website naar NIEUWS, voor alle buiten tijden.

Achter dat scherm vandaan en lekker buiten stoeien, kracht en conditie vergroten en veel lol maken met elkaar.

Zin in een gratis proefles of 3x proberen voor 12,50? Je bent altijd welkom!

Braziliaans Jiu-Jitsu iedere donderdagavond van 19.00-20.00 uur en dinsdag van 18.15-19.15 uur.

 .
VOOR IEDEREEN ERG TOEGANKELIJK, OOK ALS JE NOG NOOIT EEN VECHTSPORT HEBT GEDAAN!
Braziliaans Jiu-Jitsu
ons op social media