Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN BEENTJES JUDO-SPORT

Bij inschrijving gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 1. Er is bij Beentjes judo-sport een kwartaal of een jaar abonnement mogelijk. Betaling is alleen mogelijk d.m.v. een getekende incassomachtiging. Bij een kwartaal abonnement wordt de contributie per kwartaal  afgeschreven. Bij een jaar abonnement dient het bedrag in 1x betaald te worden. Dan kan er gekozen worden voor een gratis judo pak of men kiest er voor om geen inschrijfgeld te betalen!
 2. Bij eventuele opzegging, wordt er nooit een bedrag teruggestort maar het lidmaatschap kan wel tijdelijk overgedragen worden aan een ander persoon.
 3. Het verschuldigde bedrag wordt rond de eerste werkdag van het nieuwe kwartaal automatisch van uw rekening afgeschreven.
  De eerste keer zal het bedrag wegens het eenmalige inschrijfgeld en afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap, afwijkend zijn. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken.
 4. Indien de automatische incasso geweigerd wordt, en beentjesjudosport u hiervoor een herinnering moet versturen, wordt € 5,00 administratiekosten per keer in rekening gebracht. Bij achterstand in de betaling kan de toegang tot de lessen worden ontzegd.
 5. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. Dit kan tot één maand vóór het begin van het nieuwe kwartaal/jaar afhankelijk van het abonnement. Reeds betaalde contributie wordt niet terugbetaald. Er is altijd sprake van een maand opzegtermijn. Is er bv. een opzegging op 10 januari gedaan, dan wordt het lidmaatschap per 1 maart ingevoerd.
 6. Judoschool Beentjes judo-sport is gesloten op erkende feestdagen. Tijdens de basisschool vakanties is er de eerste zaterdag van de vakantie wel les en de laatste zaterdag geen les, met uitzondering van de zomervakantie en kerstvakantie dan is er de eerste zaterdag ook geen les.
 7. Contributie: Wij hebben voor een lager maand bedrag gekozen omdat we dan in de vakanties de automatische incasso niet stop hoeven te zetten. We hadden ook kunnen kiezen voor een hoger maand bedrag en dan wel de vakanties niet laten betalen.
 8. Bij inschrijving gaat u tevens akkoord met inschrijving bij de Judobond Nederland. De kosten voor dit lidmaatschap zijn NIET bij de contributie inbegrepen en dient u zelf te voldoen. Bij opzegging dient u zelf ook bij de JBN op te zeggen. Voor meer informatie over tarieven en voorwaarden van de JBN zie www.jbn.nl
 9. Deelname aan de judolessen en aanverwante activiteiten is geheel op eigen risico en aansprakelijkheid. Beentjes judo-sport is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen.
 10. Bij vragen gelieve zoveel mogelijk per e-mail communiceren. Het e-mailadres wordt dagelijks gecontroleerd en alle mailtjes worden z.s.m. behandeld.

Huisregels:

 • Zorg altijd voor schone en kortgeknipte nagels.
 • Zorg dat je op tijd omgekleed in de dojo bent.
 • Zorg voor een schoon judo pak.
 • Maak nooit misbruik van wat je tijdens de lessen is geleerd.
 • Half jaarlijkse examens zijn er voor judoka’s van 6 jaar en ouder. Slipexamens zijn er voor alle judoka’s.

Overige gegevens:
Adres dojo:

 • Sportcomplex De meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar
 • Sporthal de Bloemen, de Bloemen 71 in Castricum

Website: www.beentjesjudosport.nl
Email:info@beentjesjudosport.nl  |  Mobiel: 06-30697890 (voor noodgevallen)
KvK nr.: 69038651

Bank: NL44INGB0007855937

JBN aansluitnummer: D6RW25L
Wedstrijd rekening: NL09INGB0008051634

BTW nr: NL123311135B01

© 2019 Beentjes Judo-Sport All rights reserved.